وزیر بهداشت

وزیر بهداشت :

پیام های بهداشتی کمپین شهروند سالم در افزایش دانش سلامت مردم موثر است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مخالفتهایی که با تبلیغات شهری کمپین شهروند سالم می شود به اغراض شخصی،اقتصادی و سیاسی آلوده است، تا کی باید با غفلت از فرهنگ عمومی، تبلیغات شهری را در اختیار ثروت اندوزان قرار دهیم، مسئله بیماری ایدز با پنهان کاری حل نمی شود.

به گزارش "وبدا" به نقل از ایرنا  کمپین شهروند سالم با هدف اطلاع رسانی و تبلیغات سلامت محور از 15 تا 25 دی با همکاری شهرداری تهران اجرایی شده است و اطلاع رسانی برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر به خصوص پیشگیری از بیماریهایی که بر اثر مصرف بیش از حد نمک، شکر و چربی ایجاد می شوند و آگاهی رسانی درباره بیماریهای اعتیاد، سرطان و ایدز  در اولویت اطلاع رسانی این کمپین قرار دارند .

بر اساس اعلام سازمان زیباسازی شهرداری تهران حدود 400 بیلبورد، عرشه پل و فضاهای تبلیغی شهر تهران به وسعت حدود 15هزار مترمربع به اجرای کمپین شهروند سالم اختصاص یافته است.

دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت افزود: کسانی که با تبلیغات سلامت در کمپین شهروند سالم مخالفت می کنند همان کسانی هستند که می خواهند شهر را آلوده کنند، چرا تاکنون نیامده اند و در مقابل تبلیغات نامناسب اعم از اقتصادی و غیر اقتصادی مخالفت نکرده اند. مگر نمی دانند، چه بهره برداری هایی از این تابلوهای شهری می شود.

وی اضافه کرد: هیچ وقت به این تبلیغات نامناسب اعتراض نشده است، تبلیغاتی که باعث تجمل گرایی بیشتر می شود، به سلامت مردم آسیب می زند و باعث مصرف گرایی بیشتر در جامعه می شوند.

وزیر بهداشت گفت: هیچ وقت در مقابل تبلیغاتی که مخل سلامت مردم است، اعتراض نکرده اند. اما حالا که شهرداری تهران آمده است و یک کار انسانی را به منظور افزایش دانش بهداشتی مردم در برابر بیماریهای غیر واگیر تبلیغ می کند، نمی دانم چرا عده ای بهانه جویی می کنند. امیدوارم این افراد هم انصاف داشته باشند.

وی درباره اثربخشی پیامهای بهداشتی کمپین شهروند سالم توضیح داد: در اینکه این پیامها موثر است، شکی نیست، ای کاش همیشه بخشی از تابلوهای شهر در خدمت فرهنگ سازی، فرهنگ عمومی و سلامت مردم باشد، نه اینکه صرفا سیاسی و اقتصادی باشد.

دکتر هاشمی اضافه کرد: حالا اینکه برخی می آیند و با اشاره به تبلیغاتی که برای هوشیار کردن مردم در برابر ایدز یا برخی آسیبهای اجتماعی بهانه جویی می کنند، چه حاصلی دارد، وجود ایدز در کشور یک واقعیت است تا کی می خواهیم پرده پوشی کنیم.

منبع: وب دا

ساعت : 11:24 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :249