به مناسبت هفته خوابگاهها:

مراسم جشنی ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه برگزار شد

به مناسبت هفته خوابگاهها، مراسم جشنی ویژه دانشجویان خوابگاهی با حضور رئیس دانشگاه و به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه در این آیین ضمن خیر مقدم به میهمانان، با اشاره به اهمیت و جایگاه خوابگاه های دانشجویی گفت: بیش از 54 درصد (نزدیک به 1200 نفر) از دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه در خوابگاه ساکن هستند.

دکتر طاهره مازوچی با بیان اینکه خوابگاه حکم خانه دوم را برای دانشجویان خوابگاهی دارد، افزود: در ایام تحصیل هر دانشجوی خوابگاهی تنها یک هفتم  مدت زمان تحصیل خود را در دانشکده می گذراند و مابقی آن را در خوابگاه سپری می کند.

وی تصریح کرد: شرایط زندگی در این مکان اهمیت ویژه ای در حفظ آرامش روحی و جسمی، توسعه فکر و اندیشه و اعتلاء شخصیت دانشجو دارد.

وی در ادامه با اشاره به تقارن هفته خوابگاهها با سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: این بانوی بزرگوار معجزه تاریخ است.

دکتر مازوچی با بیان اینکه در قرآن به نام دو زن به عنوان الگوی خوب و بد اشاره شده است، ادامه داد: زن نوح نمونه کفران نعمت است که درهای رحمت الهی به روی او باز بود و قدر این نعمت را ندانست و در مقابل آسیه زن فرعون کسی که خانه بهشتی را به خوشی دنیوی ترجیح داد.

در پایان مراسم با اهدا لوح و هدیه ای به رسم یادبود از مسئولین امور خوابگاه ها، کارمندان و دانشجویان نمونه خوابگاهی و دانشجویان فعال فرهنگی و ورزشی خوابگاهی دانشگاه تقدیر شد.

این مراسم دوشنبه شب مورخ 25/2/91 با همکاری روابط عمومی در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

اسامی کارکنان و دانشجویان نمونه خوابگاهی

ساعت : 17:21 -  روز  : سه شنبه  - 26 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :768