گردهمایی بسیجیان دانشگاه برگزار شد

به مناسبت ایام الله دهه فجر:

گردهمایی بسیجیان دانشگاه برگزار شد

به مناسبت ایام الله دهه فجر گردهمایی بسیجیان دانشگاه با حضور معاون اجرایی حوزه علمیه مکتب المهدی (عج) عصر روز دوشنبه مورخ 19/11/94 در نمازخانه ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش به وب دا، حجت الاسلام مجید ظاهری  در این مراسم، با بیان اینکه روایت است هرکس که به زمان خودش آگاه باشد هجوم فتنه ها و آسیب ها او را از پای در نمی آورد، علم و آگاهی به زمان و مکان را طبیعت انسان های موفق برشمرد.

وی، استکبار ستیزی را یکی از ویژگی های مهم انقلاب عنوان کرد و اظهار داشت: رمز تداوم این انقلاب توجه به ویژگی های انقلاب است.

ظاهری با اشاره به اینکه بیشترین بهره مردم آخر الزمان از ایمان مخصوص ایران است اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران نقطه آغازین اسلام جهانی به پرچمداری حضرت مهدی (عج) است.

این گزارش حاکیست: علی اکبر شاهمیری جانباز 70درصد انقلاب از بازنشستگان دانشگاه و نیز مسعود محسنی از  پیشکسوتان نقاش  دوران انقلاب اسلامی که در حال حاضر در واحد روابط عمومی دانشگاه اشتغال دارند به بیان خاطراتی از این دوران پرداختند.

ساعت : 13:9 -  روز  : سه شنبه  - 20 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :273