نهمین جلسه واحد برنامه ریزی درسی مرکز مطالعات و آموزش علوم پزشکی برگزار شد

نهمین جلسه واحد برنامه ریزی درسی مرکز مطالعات و آموزش علوم پزشکی دانشگاه (( EDC  با حضوردکتر اسماعیل فخاریان قائم مقام ریاست دانشگاه در امور آموزشی و درمانی، دکتر زریچهر وکیلی سرپرست واحد برنامه ریزی درسی و اعضاء این واحد درمحل سالن اجتماعات معاونت آموزشی برگزار گردید.

به گزارش وب دا، باتوجه به اینکه وظیفه بازنگری دوره کارآموزی بالینی دانشجویان پزشکی به این واحد واگذار شده است، در طی دو جلسه گذشته این واحد، دوره مذکور بررسی و برنامه ای منظم با هدف استفاده بهینه از کار آموزان پزشکی (استاژرها) در بخش های بالینی و الزام انجام وظایفی همانند گذاشتن progress noteدر پرونده بیمار توسط استاژر، انجام و پیگیری آزمایشات بیمار، گذاشتن تشخیص افتراقی برای بیمار و کلا داشتن یک کوریکولوم مدون آموزش عملی متناسب با هر بخش در طی دوره 21 ماهه استاژری تدوین شد.

این گزارش حاکیست: در این جلسه برنامه های پبشنهادی گروه های آموزشی داخلی، قلب، پوست، نرولوژی ، روانپزشکی، زنان  زایمان و اطفال مورد بحث و بررسی واقع شدند، نقاط قوت و ضعف آن ها و جمع امتیازهای در نظر گرفته شده به ازاء هر مهارت سنجیده شد.

برپایه این گزارش، در ادامه نشست پیشنهاداتی نیز در جهت اصلاح این برنامه ها توسط دکتر فخاریان بیان شد و همچنین مقرر گردید برنامه های مدون سایر گروه ها مانند جراحی، رادیولوژی،پاتولوژی و عفونی و ....... در جلسه آینده  ارائه شده و اصلاح گردند.

گفتنی است در پایان مقرر گردید به منظور ثبت فعالیت های عملی در هر بخش، دفترچه ای مشابه log Bookدوره دستیاری، توسط واحد EDOو معاونت آموزشی دانشکده پزشکی به طور مشترک طراحی شده و در آغاز هر بخش در اختیار هر کارآموز قرار گیرد تا در پایان، کلیه موارد مورد انتظار از هرکارآموز در آن ثبت شده و توسط استاد مربوطه تایید گردد.

ساعت : 11:35 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :222