پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز پرستار

رئیس علوم پزشکی کاشان در پیامی روز پرستار را به تمام زحمت کشان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، شرح پیام دکتر محمد حسین اعرابی به شرح ذیل است:

پیامبر اکرم (ص) فرمودند: "هرکس برای برآوردن نیاز بیماری بکوشد، چه آن را برآورده سازد و چه نسازد مانند روزی که از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می شود".

پنجم جمادی الاولی خجسته زاد روز بانوی کربلا، اسوه نیکی‌ها و پرستار دل‌های زخم دیده و خرابه‌های شام است. روزی که به مناسبت ولادت یگانه پرستار خامس آل عبا و فرزندان آخرین برگزیده خدا به نام روز پرستار نامگذاری شده و به یقین نامگذاری این روز بزرگ به نام پرستار در نظام جمهوری اسلامی برای قدر دانستن و ارج نهادن به مقام والای پرستاران است.

پرستاری در فرهنگ ایرانی و اسلامی جایگاه بسیاررفیعی دارد. سالروز ولادت باسعادت بزرگ بانوی اسلام حضرت زینب کبری (س) موقعیتی برای قدردانی از تلاش ها و زحمات شبانه‌روزی جامعه شریف و خدوم پرستاری است.

اینجانب سالروز ولادت پرستار ستاره های درخشان ایمان و عفت، حضرت زینب (س) را به یکایک پرستاران و منادیان انسانیت و ایمان و به همه آنانی که از پس ابر حیاء و عفت، باران عاطفه می بارند و با نور ایمان درونشان گرمای زندگی در کالبد جامعه جاری می کنند، تبریک عرض می نمایم و از درگاه ایزد سبحان توفیقات روزافزون را در تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و دولت تدبیر و امید خواستارم.

دکتر محمد حسین اعرابی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 8:26 -  روز  : یکشنبه  - 25 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :309