پیام تبریک مسئول حوزه بسیج ادارات امام رضا(ع) کاشان به مناسبت روز پرستار

مسئول حوزه بسیج ادارات امام رضا(ع) کاشان در پیامی میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام محسن محمد نظری به شرح ذیل است:

حضرت آیت ا... خامنه ای مدظله العالی:

"زن امروز دنیا الگو می‌خواهد. اگر الگوی او زینب (س) و فاطمه‌ زهرا (س) باشند، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری و درک موقعیت‌ها و انتخاب بهترین کارها، ولو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز برای انجام تکالیف بزرگی که خداوند بر دوش انسان‌ها گذاشته است. زن مسلمانی که الگویش فاطمه زهرا(س) یا زینب کبری باشد این است».

سلام بر بزرگ پرستار تاریخ، حضرت زینب کبری(س) که روز پرستار مقارن با میلاد خجسته آن بانوی شکیبا و صبور است. سلام و درود بر دست های کوشا و چشم های شب زنده داری که تسکین بخش آلام دردمندان و بی تاب خدمت به بیماران و  مددجویان است. یقینا در بین حرفه ها و خدمت ها،حرفه مقدس پرستاری بیش از همه واژه صبر و  شکیبایی رادر ذهن ها مجسم می کند.

پرستاران بندگان بر گزیده ای هستند که در جامه فداکاری، مهربانی و نوعدوستی با دانش و صبوری همسفر لحظه های سخت و حساس همنوعان خود در هنگامه درد و رنج و بیماری می باشند و وجود گرانبهای خویش را در مسیر بهبود  و اعتلای سلامت جسم و جان انسانها قرار می دهند.

پرستاری هنری است بی نظیر و تخصصی است بی همتا. پرستاری تنها مراقبت از علایم حیاتی بیمار نیست؛ فقط نگاهبانی از مرز حیات بیمار نیست؛ بلکه دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار؛ وزش نسیم محبت است و جاری کردن زلال امیدواری در بدن خسته بیمار؛ پرستاری حفظ جان بیمار است و تقویت روح او؛ درمان زخم های بیمار است و مرهم نهادن بر زخم های درون او. پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح؛ روشن نگه داشتن چراغ حیات بیمار است و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی. برای همین است که پرستاری هنر است و تخصص.

حوزه بسیج ادارات امام رضا(ع) شهرستان کاشان وظیفه خود می‌داند که از پرستاران گرامی به ویژه از جامعه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان که با سخت کوشی و تلاش و مساعی لازم برای این مرز و بوم تلاش مجدانه و دلسوزانه ای را انجام می دهند قدردانی کرده و امیدوار است پرستاران با الگو قرار دادن حضرت زینب (س) که روز میلاد آن حضرت به نام این عزیزان نامگذاری شده در جهت تقویت جایگاه پرستاری در جامعه که به لحاظ ماهیت معنوی آن ارزشمند و مقدس است گام بردارند.

محسن محمد نظری

مسئول حوزه بسیج ادارات  امام رضا(ع) شهرستان کاشان

ساعت : 8:40 -  روز  : یکشنبه  - 25 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :359