به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان:

برنامه پیاده روی خانوادگی درکامو برگزار شد

به مناسبت پویش ملی مبارزه با سرطان همایش پیاده روی  با عنوان  خود مراقبتی در پیشگیری از سرطان  به همت مرکز بهداشتی درمانی کامو و با همکاری شهرداری، شورای اسلامی شهر و معاونت بهداشتی دانشگاه جهت عموم برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این برنامه که حدود 200 نفر از اهالی شهر کامو و روستای چوگان حضور داشتند و مسافت 2دو کیلومتری مسجد جامع تا امامزاده این شهر را پیاده روی نمودند در ادامه پزشک مسئول و بهورز مرکز در خصوص سرطان و راه های پیشگیری از آن و خودمراقبتی در پیشگیری از سرطان جهت شرکت کنندگان صحبت نمودند. سپس به شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا گردید.

لازم به ذکر است 8الی 15بهمن ماه هفته پویش ملی مبارزه با سرطان می باشد.

ساعت : 10:35 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :294