نهمین جلسه واحد برنامه ریزی درسی مرکز مطالعات و آموزش علوم پزشکی برگزار شد

نهمین جلسه واحد برنامه ریزی درسی مرکز مطالعات و آموزش علوم پزشکی دانشگاه ((EDC با حضور اعضاء این واحد درمحل سالن اجتماعات معاونت آموزشی برگزار گردید.

به گزارش وب دا، از آنجاییکه وظیفه بازنگری دوره کارآموزی بالینی دانشجویان پزشکی به این واحد واگذار شده است، درطی دو جلسه گذشته این واحد دوره مذکور مرور شده، برنامه ای منظم با هدف استفاده بهینه از کار آموزان پزشکی (استاژرها) در بخش های بالینی و الزام انجام وظایفی همانند گذاشتن progress noteدر پرونده بیمار توسط استاژر، انجام و پیگیری آزمایشات بیمار، گذاشتن تشخیص افتراقی برای بیمار و کلا داشتن یک کوریکولوم مدون آموزش عملی متناسب با هر بخش در طی دوره 21 ماهه استاژری تدوین شد.

برپایه این گزارش، در این جلسه برنامه های پبشنهادی گروه های داخلی، قلب، پوست، نرولوژی ، روانپزشکی، زنان –زایمان و اطفال مورد بحث و بررسی قرار گرفت، نقاط قوت و ضعف آن ها و جمع امتیازهای در نظر گرفته شده به ازاء هر مهارت سنجیده شد.

این گزارش حاکیست: در ادامه پیشنهاداتی نیز در جهت اصلاح  این برنامه ها توسط دکتر فخاریان بیان شد و همچنین مقرر گردید برنامه های مدون سایر گروه ها مانند جراحی، رادیولوژی،پاتولوژی و عفونی و ....... در جلسه آینده  ارائه شده و اصلاح گردد.

گفتنی است در پایان جلسه مقرر گردید به منظور ثبت فعالیت های عملی در هر بخش، دفترچه ای مشابه log Bookدوره دستیاری، توسط واحد EDOو معاونت آموزشی دانشکده پزشکی به طور مشترک طراحی شده و در آغاز هر بخش در اختیار هر کارآموز قرار گیرد تا در پایان، کلیه موارد مورد انتظار از هرکارآموز در آن ثبت شده و توسط استاد مربوطه تایید گردد.

ساعت : 12:19 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :265