راه رسیدن به دموکراسی کامل و منطبق بر موازین شرعی بیداری مردم در انتخابات است

معاون پژوهش موسسه مطالعات تاریخ ایران:

کاندیدهای دور از مراکز قدرت و ثروت شایسته پیاده سازی مردم سالاری دینی هستند

معاون پژوهش موسسه مطالعات تاریخ ایران در جلسه هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: راه رسیدن به مردم سالاری دینی، بیداری مردم در انتخاب کاندیدهایی است که بدون استفاده از مراکز قدرت و ثروت به مجلس راه یابند.

به گزارش وب دا، معاون پژوهش موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران،  در این نشست با اشاره به ظلم و بی عدالتی حکمرانان و پادشاهان ایران، اظهار داشت: مواجهه با غرب از زمان فتحعلی شاه شروع و باعث آسیب و تضعیف بسیاری از ساختارهای بومی شد.

دکتر موسی حقانی،بحرنهای مالی و اجتماعی، مداخلات بیگانگان و ضعف حکام را زمینه ساز قیام آزادی خواهان علیه مستبدین (قیام مشروطه) دانست.

وی با اشاره به دخالت غرب گرایانه در جنبه های حکومتی کشور  گفت: غربی ها با نظریه جدایی دین از حکومت قصد داشتند مشروطه غربی را در کشور حاکم کنند.

دکتر حقانی با بیان اینکه اولین تجربه مردم سالاری ایران در قالب مجلس با به توپ بستن مجلس اول منحل شد، افزود: حاکم وابسته به بیگانگان، غرب گرایان، دخالتهای جدی انگلیس و روس  باعث عدم موفقیت مشروطه بود.

وی با بیان اینکه مشروطیت ایران باید در چهارچوب مذهب رسمی کشور (تشییع) باشد اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران این فرصت را بوجود آورده که مردم با انتخاب آگاهانه در سرنوشت کشور خود دخیل باشند.

گفتنی است: جلسه هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با موضوع سیر دموکراسی در ایران با حضور معاون پژوهش موسسه مطالعات تاریخ ایران، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اساتید و اعضای هئیت علمی دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 29/11/94  در سالن آمفی تئاتر دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

ساعت : 13:23 -  روز  : پنج شنبه  - 29 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :299