جلسه کمیته شهرستانی انتقال خون کاشان برگزار شد

جلسه کمیته شهرستانی انتقال خون کاشان با حضور رئیس دانشگاه، مدیر کل انتقال خون استان  اصفهان روز شنبه مورخ 1/12/94  در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت و نقش آموزش اظهار داشت: با تشکیل به موقع و موثر کمیته بانک خون با حضور همه اعضا شاهد نتایج موثر و خروجی  کارآمدی از این جلسات باشیم.

دکر محمد حسین اعرابی،  با بیان اینکه خون ماده ای حیاتی و ارزشمند است و هزینه قابل توجهی برای تهیه و فرآوری آن صرف می شود،  گفت: با مصرف بهینه آن از ضایعات بی مورد جلوگیری شود.

وی همچنین به اجرای نظام مراقبت از خون (هموویزلانس) در همه بیمارستانها تاکید نمود.

دکتر مجید زینلی مدیر کل انتقال خون استان اصفهان بر نقش  ارزش گذاری تعرفه انتقال خون در تداوم ارائه خدمات این سازمان و پرداخت به موقع آن و نیز بر پیشگیری از ضایعات ومصرف بهینه تاکید نمود.

حسین  اعتمادی رییس پایگاه انتقال خون و دبیر کمیته نیز با اشاره به مصوبات جلسات قبل بر مصرف بهینه خون تاکید کرد.

دکتر محمدرضا جابری پزشک مسئول پخش خون و پیگیری بیمارستانی سازمان انتقال خون استان اصفهان با تاکید بر جراحی بدون انتقال خون، اظهار داشت: بررسی و پیگیری لازم  از سوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عمل آید.

ساعت : 13:47 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :431