در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت:

کارگاه آموزشی چگونگی مراقبت از بیماران دیابتی ویژه پزشکان، پرستاران و بهیاران برگزار شد

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، این کارگاه با هدف آموزش پزشکان در خصوص چگونگی مراقبت از بیماران دیابتی در راستای اجرای طرح تحول سلامت برای پزشکان، پرستاران و بهیاران در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه در خصوص چگونگی اجرای طرح سلامت در مراکز و پایگاه های سلامت جامعه آموزش های لازم را برای پزشکان ارائه کرد.

دکتر پنجه شاهی معاون فنی و کارشناس مسئول گروه بیماریهای غیرواگیر دانشگاه نیز در این نشست در خصوص شرح وظایف پزشکان در برنامه دیابت آموزش های لازم را دادند.

دکتر مظفری و دکتر شادی فوق تخصص غدد نیز در این جلسه، در خصوص جدیدترین روش های درمانی بیماران دیابتی و کنترل و مراقبت بیماران دیابتی مطالبی را ارائه دادند.

لازم به ذکر است که این کارگاه به طراحی و برنامه ریزی گروه بیماری های غیرواگیر همراه با گواهی آموزش برای شرکت کنندگان برگزار گردید.

ساعت : 11:43 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :300