کارگاه ارتباط هوشیارانه در دانشگاه برگزار شد

برای نخستین بار:

کارگاه ارتباط هوشیارانه در دانشگاه برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد مفاهیم و تکنیک های ذهن آگاهی در اساتید "ارتباط هوشیارانه" به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، این کارگاه روز دوشنبه مورخ 10/12/94 با حضور مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، سرپرست واحد توانمند سازی اساتید، جمعی از اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی و دانشجویان در سالن اجتماعات دکتر قریب واقع در دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر امیدی مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه در این کارگاه، توضیحاتی در رابطه با فلسفه ذهن آگاهی و لزوم آشنایی کلیه اساتید و دانشجویان با تکنیک های مختلف این علم به منظور ارتقاء کیفیت آموزش آکاد میک ارائه کرد.

وی در ادامه صحبت، به شرح و تفضیل این تکنیک ها پرداخت و در اتمام هر فصل به همراه شرکت کنندگان تمرین هایی در همان زمینه صورت گرفت که مورد استقبال همگی واقع شد. همچنین در این جلسه، چند کلیپ از فیلم "ریش قرمز"محصول 1965 ‍ژاپن  به کارگردانی "اکیرا کروساوا" به عنوان نمونه ای از فرد ذهن آگاه نمایش داده شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ساعت : 12:51 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :337