پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن

رئیس دانشگاه در پیامی میلاد فرخنده دخت نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام تبریک دکتر اعرابی به این شرح است:

باسمه تعالی

'أنّا أعطیناک الکوثر...' در سال پنجم بعثت آنگاه که این آیه نازل شد، بر پیامبر خاتم(ص) مسجل شد که قدوم مبارک این حضرت هدیه ای آسمانی است پس فرمودند : ...او را فاطمه می‌نامم، تا خداوند از هر بدی و زشتی دورش دارد.

بیستم جمادی الثانی مصادف با میلاد پربرکت بانوی بانوان جهان از آغاز خلقت تا پایان روزگار، در کشور ما به عنوان روز زن نامگذاری شده است. روزی که به برکت و حرمت بزرگ زن دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) بهانه ای است برای قدردانی از همراهان همیشگی؛ زنانی که در کنار نقش پراهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام برمی دارند و یک لحظه سکون و ایستایی را برخود نمی پسندند.

ارج نهادن به مقام زن در زمان جاهلیت از جمله معجزات کلام و رفتار پیامبر اکرم (ص) بود، ایشان با معرفی حضرت زهرا (س) به عنوان الگوی زن مسلمان به جهانیان، دیدگاه اسلام را نسبت به زن مشخص و برتمامی عقاید و آرائی که مردم در گذشته نسبت به زن و رفتاری که عملا با او داشتند، خط بطلان کشید و این تفکر ارتجاعی را از فرهنگ جامعه آن روزگار خارج کرد.

امروز را باید گرامی و پاس داشت، چرا که بهانه در بهانه است، اول تولد دخت نبی اکرم که با قدوم مبارکش شادی و شعف را به قلب مهربان پدر میهمان کرد و الگویی الهی برای زنان جهان شد، دوم روز بزرگداشت زن و به ویژه مادران این مرزو بوم است. آنان که با پیروی از آداب اخلاقی و منش زندگی حضرت زهرا (س) محیط خانواده و اجتماع خود را نظام می بخشند و با مشارکت در امور مختلف سیاسی و اجتماعی در تلاش هستند و برای آینده ای بهتر گام برمی دارند.

اینجانب سالروز میلاد خجسته بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و مقام والای زن را به مادران و بانوان بزرگوار دانشگاه تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال می طلبم که گام های پسین را قرین پویایی و پایایی بدارد و در حرکت بسوی تعلیم و تربیت، سیره جاودانه ی حضرت صدیقه کبری را سرلوحه خود قرار دهند.

دکتر محمد حسین اعرابی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 10:40 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :282