رییس اورژانس منطقه کاشان

رییس اورژانس کاشان خبر داد:

کاهش 27 درصدی ماموریت های تصادفات جاده ای اورژانس در تعطیلات نوروزی

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کاهش 27 درصدی ماموریت های تصادفات جاده ای اورژانس در تعطیلات نوروزی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سّید محمّد حسین مکّی،با اشاره به کاهش 40 درصدی مصدومین حوادث تصادفی جاده های مواصلاتی زیر مجموعه دانشگاه نسبت به مدت مشابه سال قبل گفت: طرح نوروزی اورژانس امسال از تاریخ 25/12/94 آغاز و تا 14 فروردین ماه سال جاری ادامه داشت.

وی افزود: در این ایام ماموریت های تصادفات جاده ای مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان،  27 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

دکتر مکی تصریح کرد: در این مدت نیز، خوشبختانه شاهد کاهش 40 درصدی تعداد افراد مصدوم شده در تصادفات جاده ای در کل راه های مواصلاتی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل بوده ایم.

وی، با اشاره به کاهش سه و نیم درصدی تصادفات جرحی منجر به حضور اورژانس فوریت های پزشکی در داخل شهرهای زیر مجموعه دانشگاه در این مدت،  ادامه داد: در این زمان مصدومین نیز در شهرها حدود 10 درصد کاهش یافته اند.

سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به کاهش ماموریت های تصادفی شهری و جاده های مواصلاتی، ادامه داد: متاسفانه امسال افزایش یک و نیم برابری تعداد فوتی ها نسبت به سال گذشته و 5 مورد فوت در صحنه به دلیل شدت حادثه در جاده های شهرستان کاشان را داشتیم.

رئیس اورژانس کاشان، در پایان از انجام یک هزار و صدو هفتاد ماموریت (1170) توسط کارشناسان سختکوش اورژانس در ایام طرح نوروزی 95 خبر داد و از تمام کارشناسان تلاشگر اورژانس و همدلی و همراهی خانواده های گرانقدر این عزیزان به جهت خدمت خالصانه به مردم "تشکر و قدردانی" کرد.

ساعت : 13:32 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :316