جشن سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه برگزار می شود

دبیر شورای سیاست گذاری دانشگاه، از برگزاری جشن سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه خبر داد.

رضا نعناکار در اولین جلسه ستاد بزرگداشت سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه، به مصادف شدن سال جاری با سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه اشاره کرد و  گفت: این آیین در راستای معرفی اهداف و خدمات دانشگاه برگزار می شود.

رضا نعناکار افزود: همچنین در این جلسه 30 ایده به مناسبت سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید در زمینه اجرایی شدن ایده ها، اقدامات لازم از سوی ستاد بزرگداشت مراسم صورت گیرد.

وی، برپایی این آیین را به منظور تحقق اهداف ذیل برشمرد:

1.     شناساندن خدمات دانشگاه به مردم منطقه

2.     تثبیت موقعیت دانشگاه در نظام آموزش عالی

3.     تقویت حس خودباوری و بالندگی در نیروی انسانی

4.     افزایش انگیزه در پرسنل

5.     معرفی چشم انداز آتی دانشگاه

6.     سرعت بخشیدن به انجام فعالیتها

7.     معرفی پتانسیل های موجود دانشگاه

8.     گسترش اعتمادسازی مردم در حوزه ارائه خدمات درمانی

دکتر اعرابی رییس دانشگاه در این جلسه، ضمن اشاره به برگزاری مراسم بیست و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه و دستاوردهای متعدد آن برای دانشگاه و تقدیر و تشکر مجدد از برگزار کنندگان مراسم مذکور، بر برپایی هرچه با شکوه تر مراسم سی امین سالگرد تأسیس و برنامه ریزی جهت تحقق اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

لازم به ذکر است اولین جلسه ستاد بزرگداشت سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و اعضاء ستاد اجرایی در محل سالن شهداء ستاد مرکزی در روز پنجشنبه مورخ 19/1/95 برگزار شد.

ساعت : 14:5 -  روز  : شنبه  - 21 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :318