معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تشریح کرد:

سیاست های حمایتی از صنعت دارو سازی

رییس سازمان غذا و دارو گفت:بخش عمده ای از سیاست ها و برنامه های حمایت از تولید داخل که با تایید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نهایی شده مربوط به حوزه های قیمت گذاری، صادرات و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

به گزارش وبدا ،دکتر رسول دیناروند با بیان اینکه در حوزه شرکت های دانش بنیان به آنها اجازه داده خواهد شد دارو هایی جدیدی که در دنیا تولید شده را در کشور تولید و پس از آن به فهرست رسمی دارو های کشور اضافه کنند، تاکید کرد: این در حالی است که در گذشته  ابتدا  باید  دارو به فهرست اضافه می شد و سپس به تولید می رسید.

وی تصریح کرد: در سال 94 در حوزه دارویی، بهترین عملکرد را نسبت به تمام سال های گذشته از نظر سهم داروهای تولید داخل نسبت به داروهای وارداتی داشته ایم و این در حالی است که 4 سال قبل سهم داروهای وارداتی از کل بازار دارویی 40 درصد بوده است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با  اشاره به اینکه دستیابی به سهم 75 درصدی داروهای تولید داخل از کل بازار دارویی تا پایان برنامه ششم توسعه کاملا عملی می شود، گفت: با توجه به سیاست های حمایتی دولت، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو که در سال جاری عملیاتی خواهد شد وضعیت برای صنعت دارو سازی نیز بسیار مناسب تر می شود.

دکتر دیناروند در ادامه افزود: بخش عمده ای از سیاست ها و برنامه های حمایت از تولید داخل که با تایید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نهایی شده است مربوط به حوزه های قیمت گذاری، صادرات و حمایت از شرکت های دانش بیان است.

وی با بیان اینکه در حوزه شرکت های دانش بنیان به آنها اجازه داده خواهد شد دارو هایی جدیدی که در دنیا تولید شده را در کشور تولید و پس از آن به فهرست رسمی دارو های کشور اضافه کنند، تاکید کرد: این در حالی است که در گذشته  ابتدا می بایست دارو به فهرست اضافه می شد و سپس به تولید می رسید.

دکتر دیناروند عنوان کرد: از این پس صنعت می تواند از پتانسیل های متخصصان و فارغ التحصیلان دانشکده های دارو سازی که صرفا موظف به انجام تعهدات خود در دانشگاه های علوم پزشکی هستند، در شرکت های داروسازی بهره مند شوند.

رئیس سازمان غذا و دارو در پایان افزود: در تعریف نوع و روش تولید، زمان آن به ویژه موضوع قیمت گذاری برای شرکت های این چنینی امتیازاتی قائل شده ایم که در آینده نزدیک شیرینی نتایج آن متوجه جامعه و مردم خواهد شد.

منبع: وب دا

ساعت : 12:9 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :360