اولین نشست شورای دانشگاه در سال جاری برگزار شد

اولین نشست شورای دانشگاه در سال جاری روز چهارشنبه مورخ 25/1/95 با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی،  رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن اشاره به اهمیت گام چهارم طرح تحول سلامت با عنوان "تحول و نوآوری در آموزش" و تاکید بر  عملیاتی سازی بسته های 11 گانه و اجرای مطلوب پروژه اعتباربخشی آموزشی بیمارستان ها و پروژه اعتباربخشی موسسه ای در دانشگاه، از برگزاری منظم و هدفمند جلسات شورا تشکر و قدردانی نمود.

این گزارش حاکیست: همچنین در این نشست، در راستای شرح وظایف شورا ، گزارش عملکرد سالیانه معاونت های آموزشی، دانشجویی فرهنگی و تحقیقات و فناوری ارائه و مورد بحث و بررسی قرار  گرفت و مقرر شد،سایر معاونتها گزارش عملکرد سال 94 خود را در جلسه آتی شورا ارائه نمایند.

بر پایه این گزارش، ارائه گزارشی از روند اجرای  اعتبار بخشی موسسه ای و اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان های آموزشی، مرور مصوبات جلسه قبل، ارائه پیشنهادات جهت بررسی در شورا توسط معاونت آموزشی و ... از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.

ساعت : 14:49 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :372