اولین جلسه شورای عالی مرکز تحقیقات بیماری های عفونی دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه شورای عالی مرکز تحقیقات بیماری های عفونی با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضا روز چهارشنبه مورخ 25/1/95 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این جلسه، ضمن قدردانی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده در راستای راه اندازی این مرکز تحقیقات گفت: بر حضور اعضای هیات علمی دانشگاه و استفاده از پتانسیل و ظرفیت های موجود تاکید کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، با تاکید بر کاربردی نمودن تحقیقات و فعالیت های مرکز تصریح کرد: با این اقدام می توان خدمات بهتری را به جامعه ارائه و رضایتمندی مردم را افزایش داد.

برپایه این گزارش: دکتر محمدرضا شریف با حداکثر آرا  به عنوان رییس  این مرکز تحقیقات  به مدت 4 سال منصوب شد.

لازم به ذکر است: مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی به عنوان دهمین مرکز تحقیقاتی در طبقه همکف بیمارستان شهید بهشتی مجاور مرکز تحقیقات تروما دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز به کار می کند.

گفتنی است به استناد رأی صادره در دویست و پنجاه و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ 18/11/94 با راه اندازی مرکز تحقیقات "بیماری های عفونی" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان موافقت بعمل آمد.

ساعت : 11:16 -  روز  : پنج شنبه  - 26 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :292