آیین گرامیداشت روز علوم آزمایشگاه در دانشگاه برگزار شد

آیین گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در دانشگاه برگزار شد

آیین گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی با حضور رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین شامگاه روز شنبه مورخ 28/1/95 در آمفی‌تئاتر مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این آیین، روز علوم آزمایشگاهی را به‌تمامی فعالان این عرصه تبریک گفت و اظهار داشت: سی‌ام فروردین‌ماه به‌عنوان روز علوم آزمایشگاهی، فرصت مناسبی برای قدردانی از تلاش و کوشش جامعه علوم آزمایشگاهی است.

دکتر محمدحسین اعرابی، به نقش مهم آزمایشگاه در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: سختی فعالیت در حوزه آزمایشگاه به‌صورت ظاهری مشخص نیست و پنهان است.

وی، بابیان اینکه متخصصان علوم آزمایشگاهی، دیده بانان عرصه سلامت هستند، تصریح کرد: تشخیص دقیق، سریع و درستنقش بسزایی در این راستا دارد.

دکتر اعرابی، همچنین به اهمیت بحث نظارت در این خصوص اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف مهم مسئولین در  این راستا نظارت بر کنترل کیفیت در آزمایشگاه‌ها و انجام آن است.

رییس دانشگاه، بابیان اینکه علوم آزمایشگاه و آزمایشگاه ازنظر علمی دارای تخصص بالایی است، بر تشکیل انجمن علمی این رشته تأکید کرد.

مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه، نیز در این آیین روز علوم آزمایشگاهی را به‌تمامی همکاران فعال در این حوزه تبریک گفت.

دکتر محمدعلی دولتی، به راه‌اندازی 41 آزمایش جدید در سال 94 اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از هشت میلیون آزمایش در آزمایشگاه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام‌شده است.

ساعت : 12:7 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :297