وزیر بهداشت

وزیر بهداشت:

دولت از هیچ تلاشی برای افزایش رضایت مردم دریغ نخواهد کرد/ باید شبانه روز در حال خدمت به مردم باشیم

وزیر بهداشت ضمن قدردانی از تلاش های مسئولان استانی استان گلستان به دلیل ارائه خدمات به مردم، تاکید کرد: هر چه خدمات بزرگ و ارزشمند باشند در برابر بزرگواری این مردم، ناچیز است.

به گزارش وبدا، دکتر سید حسن هاشمی در آیین افتتاح همزمان پروژه های سلامت استان گلستان که عصر امروز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد، اظهار داشت: امیدواریم دولت بتواند با لطف و عنایت خدا، حمایت مردم و هدایت های مقام معظم رهبری، به آرمانهای ارزشمند انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) و شهدا نزدیک شود.

وزیر بهداشت آرمانهای انقلاب، امام خمینی(ره) و شهدا را چیزی جز آسایش و آرامش مردم ندانست و گفت: تلاش ها برای اختلاف افکندن میان دولت و مردم، دولت و رهبری و همچنین ارکان مختلف نظام بی ثمر است چراکه دولت برآمده از رای مردم و رییس جمهور و دولت مورد تایید مقام معظم رهبری هستند و تا آخرین روز عمر کاری خود از هیچ تلاشی برای افزایش رضایت مردم دریغ نخواهد کرد و تلاش افرادی که سعی در آسیب زدن به عامل اصلی موفقیت ما یعنی وحدت دارند، بی ثمر خواهد ماند.

دکتر هاشمی ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان به دلیل توسعه و گسترش زیرساخت های حوزه سلامت در این استان، افزایش کیفیت ارائه خدمات را که بر عهده پرستاران، پزشکان و نیروهای متخصص هستند را بسیار مهم ارزیابی کرد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه کمبودهای نیروهای تخصصی و فوق تخصص استان گلستان در آینده برطرف خواهد شد، افزود: در آینده و با طرح بومی گزینی که 30 درصد از ظرفیت های آموزشی استان را به افراد بومی اختصاص می دهد، نیروی تخصصی مورد نیاز برای همیشه در استان گلستان ماندگار خواهند بود.

دکتر هاشمی گفت: باید بپذیریم که هنوز با استانداردهای بین المللی از نظر تعداد تخت در استان گلستان فاصله داریم و حداقل به یک هزار تخت بیمارستانی دیگر نیاز داریم که امیدواریم در فضای پسابرجام که با شجاعت رییس جمهوری، رهنمودهای مقام معظم رهبری و همت و تلاش دکتر ظریف و تیم مذاکره کننده پیش روی ما قرار گرفته است، بتوانیم با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی استان گلستان، سرمایه گذاران داخلی و خارجی را برای سرمایه گذاری در حوزه سلامت این استان ترغیب کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه خاطر نشان کرد: باید همه کمک کنند تا در فضایی آرام بتوانیم سرمایه گذاران را به کشور جذب کنیم تا زمینه اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم کنیم. اما برخی افراد به اشتباه تصور می کنند که اقتصاد مقاومتی به معنی بستن درهای کشور و تولید همه کالاها و محصولات توسط کشور است.

دکتر هاشمی تاکید کرد: تعهدات ما در حوزه سلامت تمام شدنی نیست و باید شبانه روز در حال خدمت به مردم باشیم که این البته نیازمند جسارت مدیران جوانی همچون رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان است.

وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک شاهد شروع ساخت پروژه های بزرگ در حوزه سلامت در استان گلستان باشیم و تا پایان کار دولت، شاهد بستن قراردادهای این پروژه ها باشیم.

دکتر هاشمی با اشاره به اقدامات مناسب دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حوزه بهداشت، تصریح کرد: تا پایان دولت، تمام مردم استان گلستان تحت پوشش خدمات بهداشتی قرار می گیرند و پرونده سلامت نیز برای افراد تشکیل خواهد شد.

وزیر بهداشت ضمن توصیه به مردم در خصوص مراقبت از سلامت خود، به افزایش شیوع دیابت در کشور اشاره کرد و گفت: مردم خود باید از سلامتی خود مراقبت کنند و هر چه هم که تجهیزات و تخت بیمارستانی فراهم و پزشک تربیت کنیم باز هم جوابگوی نیارها نیست.

دکتر هاشمی در پایان اظهار داشت: اگر به هر انداره پول صرف درمان کنیم بازهم در برابر عدم مراقبت مردم از سلامتی خودشان و بیماریهای ناشی از سبک نادرست زندگی پاسخگو نیست و امیدوارم بتوانیم در جهت گسترش بهداشت عمومی به وظایف خود عمل کنیم.

منبع: وب دا

ساعت : 12:26 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :231