توصیه های وزیر بهداشت

توصیه های وزیر بهداشت به سفیران سلامت دانش آموزی؛

با وفاداری به قسم نامه خود مراقب سلامتی خود و اطرافیان باشید/ مضرات مصرف روغن، نمک و قند و اهمیت تحرک و فعالیت بدنی را یادآوری کنید/ مبارزه با چاقی از مهم ترین برنامه های امسال وزارت بهداشت

وزیر بهداشت با بیان اینکه وعظ و اندرز کسی که واعظ است و به صحبت های خود عمل نمی کند، بی اثر است، از سفیران سلامت خواست تا با عمل خود به خواهر، برادر، خانواده، فامیل و همکلاسی های خودشان اهمیت سلامتی را نشان دهند.
به گزارش وبدا، دکتر سید حسن هاشمی صبح امروز همزمان با هفته سلامت  در همایش ملی سفیران سلامت دانش آموزی که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با بیان این مطلب، خطاب به دانش آموزان گفت: در منزل به مادران خود در خصوص مصرف روغن، نمک و قند و در مدرسه به همکلاسی های خود تحرک و فعالیت بدنی و  نکات لازم را یادآوری کنید اما اگر خود به این نکات عمل نکنید، اثر گذار نخواهد بود.
وزیر بهداشت اظهار داشت: اگر جمعیت 13 میلیونی دانش آموزی به نکات و توصیه های بهداشتی و ضروری برای حفظ سلامتی توجه کنند، موفقیت و اثر گذاری طرح سفیران سلامت تضمین خواهد شد.
دکتر هاشمی تصریح کرد: تا کنون برای بیش از 8 میلیون نفر از دانش آموزان اقدامات لازم جهت پیشگیری از پوسیدگی دندان انجام شده است.
وزیر بهداشت بر توجه به دو موضوع مهم چاقی و مصرف شکر و مواد شیرین کننده در سال جاری تاکید کرد و افزود: دانش آموزان با رعایت این موارد، می توانند سلامتی خود، خانواده و جامعه را تضمین کنند از هزینه های سربار ناشی از آن برای کشور جلوگیری کنند.
دکتر هاشمی از سفیران سلامت دانش آموزی خواست تا به قسم نامه خود وفادار بمانند و مراقب سلامتی خود و اطرافیان باشند.
وزیر بهداشت از مبارزه با چاقی به عنوان یکی از مهم ترین برنامه های امسال وزارت بهداشت یاد کرد و افزود: عمده ترین دلیل چاقی، پرخوردی است و 35 درصد از کالری که مصرف می کنیم، اضافه است .
وزیر بهداشت در پایان یادآور شد: اضافه وزن نیمی از مردم ایران، مناسب نیست و زنان بیشتر از مردان، گرفتار چاقی هستند که راه حل آن، انجام تحرک و فعالیت بدنی است.

منبع: وب دا

ساعت : 9:29 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :208