جشن روز علوم آزمایشگاهی در دانشگاه برگزار شد/ کسب رتبه اول کشوری توسط تیم دانشجویی رشته علوم آزمایشگاهی در مسابقات سالیانه علوم آزمایشگاهی

جشن روز علوم آزمایشگاهی در دانشگاه برگزار شد/ کسب رتبه اول کشوری توسط تیم دانشجویی رشته علوم آزمایشگاهی در مسابقات کشوری دانشجویی علوم آزمایشگاهی ایران

جشن روز علوم آزمایشگاهی ویژه دانشجویان، شامگاه سه شنبه مورخ 31/1/95 با حضور سرپرست دانشکده پیراپزشکی، مدیر گروه علوم آزمایشگاهی و جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشکده پیراپزشکی ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی به فعالان این عرصه، آزمایشگاه را یکی از بخش های ضروری هر بیمارستان دانست.

دکتر اکبر علی اصغر زاده، با بیان اینکه علوم آزمایشگاهی راهنمای پزشک است، اظهار داشت: امروزه تشخیص و درمان بسیار به آزمایشگاه وابسته است.

وی، از درخشش تیم دانشجویی رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه در مسابقات کشوری دانشجویی علوم آزمایشگاهی ایران و کسب رتبه اول کشوری تقدیر کرد.

گفتنی است:  این مراسم با برنامه های متنوعی همراه بود و با اهدای لوح از مقام آوران کنگره سالیانه علوم آزمایشگاهی  و مربیان نمونه کارآموزی تقدیر شد.

اسامی تیم دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه:

فائزه جوزی

پریسا خان محمدی

زهرا آقاخانی

محمد جواد تمتاجی

اسامی مربیان نمونه کار آموزی:

مهرزاد ارمی

فاطمه عبدالشاه

فاطمه باغبانی

اشرف بخشی

سمیه حلاجی

ساعت : 10:50 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :268