مطالبات دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سازمان های بیمه ای به مرز 700 میلیارد ریال رسید

مدیر امور مالی دانشگاه گفت: سازمان های بیمه ای بابت صورتحساب های ارسالی بیماران حدود 700 میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی کاشان بدهکارند.

به گزارش وب دا، سید محمد بهشتی افزود: حدود 50 درصد از منابع این دانشگاه به درآمدهای وصولی از سازمان های بیمه ای وابسته است که تاخیر موسسات بیمه ای در پرداخت این منابع، دانشگاه را دچار چالش های اساسی در کلیه بخش های بهداشتی، درمانی و آموزشی نموده است.

وی، با تاکید بر اینکه تاخیر در این پرداخت ها می تواند به طور جدی امر خدمت رسانی به بیماران را تحت الشعاع قرار دهد، تصریح کرد: هزینه های تدارک دارو، تجهیزات پزشکی و سایر نیازهای روزمره بیمارستان ها نیازمند منابع مالی قابل توجهی هستند که عمدتا از محل درآمدهای بیمارستان ها تامین شده و دانشگاه برای پیشگیری از توقف ارائه خدمات به مراجعین علاوه بر تحمل مبلغ قابل توجه بدهکاری بابت هزینه های جاری، بخشی از منابع خود را در این زمینه به کار گرفته که خود می تواند عملکرد دانشگاه در سایر جنبه ها را تحت تاثیر قرار دهد.

بهشتی یادآور شد: علاوه بر آن پرداخت مطالبات نیروی انسانی بخش درمان اعم از پزشکی و کارکنان پیراپزشکی مستلزم وصول این مطالبات است که خود می تواند به کارگیری نیروی انسانی و ارائه خدمات تخصصی را مختل نماید.

مدیر امور مالی دانشگاه اظهار امیدواری کرد: مسئولین سازمان های بیمه ای هرچه زودتر تکلیف بدهی های دانشگاه را مشخص تا طرح نوپای سلامت همچنان پابرجا بماند.

وی در پایان اظهار داشت: مجموعه مدیریت امور مالی دانشگاه با تمام توان و تلاش خود سعی نموده تا حداکثر استفاده بهینه از منابع دانشگاه را با اولویت پرداخت های پرسنلی انجام دهد.

ساعت : 10:39 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :407