اولویت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سه رسالت مهم اعضای هیات علمی

در طرح ضیافت اندیشه اساتید عنوان شد:

اولویت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سه رسالت مهم اعضای هیات علمی

رییس دانشگاه گفت: اولویت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سه رسالت مهم اعضای هیات علمی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در دومین روز از طرح ضیافت اندیشه اساتید، ضمن تبریک حلول ماه پرخیرو برکت رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات افزود: رسالت آموزش و پژوهش در فعالیت و کار اساتید ملموس و محسوس و خروجی آن مشخص است اما رسالت فرهنگی اساتید در جامعه و دانشگاه کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی، با بیان اینکه رفتار و منش شما اساتید در دانشگاه و جامعه اثر بخش است، تصریح کرد: بنابراین باید به این موضوع توجه ویژه ای شود و با استفاده از فرصت های معنوی و مذهبی ماه مبارک رمضان و با خودسازی، سجایای اخلاقی را در خود پرورش داده چرا که اساتید در زمینه فرهنگی رسالت بزرگی را بر عهده دارند.

دکتر اعرابی، از اعضای هیات علمی خواست رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را سرلوحه کارهای خود قرار داده و به گله مندی مقام معظم رهبری از وضعیت فرهنگی جامعه  اشاره و تصریح کرد: بایستی از فرصت طرح ضیافت اندیشه نهایت استفاده را ببریم تا بتوانیم با خودسازی تأثیر مثبتی روی نسل جوان و حتی جامعه داشته باشیم.

وی، با اشاره به اینکه ابتدا بایستی از خود شروع کنیم، اظهار داشت: این ماه مبارک رمضان هم تلنگری است تا ما به خودمان بیاییم و شرایط فرهنگی جامعه و دانشگاه را ارتقا دهیم.

دکتر اعرابی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به بحث عملیاتی شدن برنامه های دانشگاه گفت: متاسفانه در بحث برنامه های عملیاتی و استراتژیکی دانشگاه، پایش صورت نگرفته و تمام گروه های آموزشی،  دانشکده ها، بیمارستان ها و سایر بخش های خدماتی و درمانی می بایست اهداف مشخصی داشته باشند.

گفتنی است دومین روز از ضیافت اندیشه اساتید با حضور دکتر علی اصغر شیره پز رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه کاشان و با موضوع کاشان در افق چشم انداز 1404 در روز چهارشنبه 19/3/95 برگزار گردید.

ساعت : 11:45 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :335