نشست رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی

نشست رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی روز دوشنبه مورخ 24/3/95 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این جلسه ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اظهار داشت: اهداف، برنامه ها و نقشه راه گروه های آموزشی در این نوع جلسات مطرح و به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به طرح تحول نظام سلامت در حوزه آموزش، ابراز امیدواری کرد: در سال جاری بودجه مناسبی به امر آموزش اختصاص یابد.

رییس دانشکده پزشکی نیز  در این جلسه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، هدف از برگزاری این جلسه را هم اندیشی در خصوص مسایل پیش روی گروه های آموزشی علوم پایه برشمرد.

دکتر ابراهیم کوچکی، مهمترین دغدغه گروه های آموزشی را توسعه تجهیزات و فضاهای آموزشی جهت ارائه خدمات آموزشی باکیفیت به دانشجویان عنوان کرد.

برپایه این گزارش: ارائه گزارشی از عملکرد سال 94 دانشکده پزشکی اعم از آزمون صلاحیت بالینی، راه اندازی سالن امتحانات دیجیتال، ساخت 4 کلاس درس جدید با ظرفیت 10 نفر برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برگزاری سمینارهای تخصصی به صورت ماهیانه و .... از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

گفتنی است: مدیران گروه های آموزشی دانشگاه نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص مسایل مربوط به گروه خود بیان کردند.

ساعت : 12:19 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :256