طرح ترجمه خوانی نهج البلاغه دانشگاه برتر شد

طرح ترجمه خوانی نهج البلاغه دانشگاه در جشنواره ملی نهج البلاغه دانشگاهیان برتر شناخته شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به فراخوان نهاد رهبری مرکزی کشور به کل دانشگاهها برای شرکت در این جشنواره گفت: این جشنواره از 19 فروردین امسال آغاز شد که دانشگاه­های غیر انتفاعی، پیام نور، آزاد، علوم پزشکی و علوم در بخش دانشجویی، استادی، بین­المللی شرکت داشتند.

مرتضی عبدالوند با اشاره به اینکه گزارش­دهی دانشگاه­ها در خصوص برنامه­های فرهنگی تربیتی نهج­البلاغه به عنوان ملاک انتخاب در نظر گرفته شد،  افزود: در میان  12 دانشگاه علوم پزشکی حاضر کاشان، بابل، اصفهان و سبزوار و 11 دانشگاه از دانشگاه­های آزاد، پیام نور و وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان منتخبین جشنواره معرفی شدند.

وی با بیان اینکه این طرح از آبان سال 1388 شروع شد، تصریح کرد: پس از فراخوان و اطلاع­رسانی گسترده در سطح دانشگاه و مراکز بهداشتی درمانی شهرستان­های کاشان و آران و بیدگل، از اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان ثبت نام به عمل آمد و هم اکنون تعداد 200 نفر در این طرح شرکت دارند.

وی ادامه داد: تهیه کتاب نهج­البلاغه (ترجمه محمد دشتی) و اطلاع­رسانی تعداد صفحات مطالعه شده به کلیه اعضا و برگزاری مسابقه و کارگاه­های تفسیر نهج­البلاغه از فعالیت­های مربوط به این طرح است و شرکت­کنندگان موظفند روزی 2 صفحه از نهج­البلاغه را مطالعه کنند.

شایان ذکر است تا کنون یک دوره کامل ترجمه­خوانی نهج­البلاغه انجام شده و در حال حاضر دور بعدی در حال اجراست و دانشجویان برتر  این طرح از اردوی زیارتی مشهد مقدس برخوردار شده­اند و برای اعضا هیات علمی حاضر در این طرح، گواهی صادر می­ شود.

گفتنی است  با هماهنگی  صورت گرفته از سوی مدیریت فرهنگی دانشگاه با گروه معارف اسلامی دانشگاه، 2 نمره به دروس عمومی دانشجویان شرکت کننده در طرح نهج البلاغه و قلم مطهر اضافه می­گردد.

ساعت : 12:47 -  روز  : پنج شنبه  - 4 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :671