کمیته درمان و حمایت های اجتماعی استان در دانشگاه تشکیل شد

کمیته درمان و حمایت های اجتماعی استان با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 27/5/1395در سالن ستاد شهدا بر گزار گردید.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه، گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه درمان و پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه و اهمیت موضوع ارائه کرد.

مصطفی هادی زاده دبیر شورای هماهنگی مبازه با مواد مخدر استان اصفهان نیز در این نشست، در خصوص آمار اتباع بیگانه و افراد تحت پوشش کمیته امداد و نیز عرضه متادون غیر قانونی در عطاری ها و راهکارهای مقابل با آن مطالبی را عنوان نمود.

در این جلسه معاونین بهداشتی، درمان و غذا ودارو دانشگاه در خصوص مراکز درمان سوء مصرف مواد و فعالیت های خود سخنانی را بیان کردند.

الله بخش نیک نام رییس اداره زندان  کاشان نیز در این نشست، آمار و اطلاعاتی در ارتباط با زندانیان مبتلا به اعتیاد بیان کرد.

برپایه این گزارش، در این جلسه مقرر شد تصمیمات اتخاذ شده توسط تمام اعضا در خصوص نحوه بازدید از مراکز درمان سوء مصرف مواد در کل استان به صورت هماهنگ باشد.

این گزارش حاکیست: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، معاون پیشگیری بهزیستی استان اصفهان، رییس اداره زندان ها و مدیر کل فنی و حرفه ای کاشان، اصفهان نیز در این نشست حضور داشتند.

ساعت : 10:36 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  5 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :375