کاهش پرداخت هزینه‌های درمان ناباروری زوج‌های نابارور

در کارگروه برنامه نازایی دانشگاه عنوان شد:

کاهش پرداخت هزینه‌های درمان ناباروری زوج‌های نابارور

جلسه کارگروه برنامه نازایی دانشگاه با حضور معاون درمان دانشگاه و سایر مدعوین در معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاج جعفری معاون درمان دانشگاه در این جلسه، کاهش پرداخت مردم از طریق پوشش 85 درصدی هزینه‌های درمان ناباروری بر اساس تعرفه دولتی مطابق با شرایط مندرج در دستورالعمل مربوطه در بخش نازایی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی را اعلام کرد.

وی اظهار داشت: همچنین برای استفاده از پوشش 85 درصدی هزینه‌های درمان نیاز به گرفتن معرفی‌نامه از اداره بهزیستی و کمیته امداد نیست.

این گزارش حاکیست: در این نشست ضمناً در خصوص اجرای صحیح دستورالعمل برنامه حمایت مالی از زوجین نابارور تصمیماتی اتخاذ گردید و مقرر گردید تا پایان مهرماه بخش نازایی آماده و تحویل مسئولین بخش گردد.

ساعت : 13:51 -  روز  : یکشنبه  - 4 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :262