آیین گرامیداشت روز بهورز در دانشگاه برگزار شد

آیین گرامیداشت روز ملی بهورز با حضور جمعی از مسئولین و بهورزان شاغل در دانشگاه امروز یکشنبه مورخ 11/7/95 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه در این مراسم، ضمن تبریک روز بهورز به جامعه بهورزی و بهورزان دانشگاه، آنها را یک نماد جهانی و بهورزی در ایران را سر منشاء بهداشت و درمان عنوان کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی، مدیریت درست و توانمند در خانه های بهداشت را از نتایج فعالیت های بهورزان دانست و از پایه گذاران نهضت بهورزی تشکر و قدر دانی نمود.

وی، به طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: در طرح تحول نظام سلامت ثبت موارد در سامانه سیب سلامت توسط بهورزان در خانه های بهداشت انجام می شود.

دکتر مروجی، در پایان خواستار تلاش و تعامل بیش از پیش بهورزان در اجرای طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه شد.

محمد رضا افاضل مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه نیز در این جلسه، پیام تبریک رییس دانشگاه به بهورزان را ارائه کرد.

وی، با اشاره به اینکه بهورزان آغاز کننده نهضت بهداشت و درمان در کشور هستند، از خدمات و زحمات آنان در دانشگاه تقدیر کرد.

گفتنی است در پایان جلسه از بهورزان نمونه دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و جوایز به رسم یادبود از زحمات آن ها تقدیر و تشکر گردید.

ساعت : 14:14 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :407