جلسه شورای امربه معروف و نهی از منکر دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 12/7/95 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی در این نشست، بر لزوم گسترش فعالیت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر واحدهای دانشگاه تاکید کرد.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد شورهای امر به معروف و نهی از منکر واحدهای دانشگاه را ارائه داد.

این گزارش حاکیست: در این نشست پیرامون اجرای دستورالعمل یاوران معروف، برنامه اجراى شوراها در هفته احیا امربه‌معروف و نهی از منکر، پیگیری شیوه‌نامه آموزش احکام نماز بیماران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بحث و تبادل نظر شد.

ساعت : 8:40 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :293