EN |
    ورود
   2:20:09 AM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1399 / 05 / 17
 
پایگاه خبری وب دا کاشان

اصلاح الگوی تغذیه محور ملی روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد:

اصلاح الگوی تغذیه محور ملی روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" محور ملی روز جهانی غذا نامگذاری شده است.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بنفشه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت 25 مهر روز جهانی غذا برگزار شد، افزود: شعار امسال روز جهانی غذا: "آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند" می باشد.

وی، با بیان اینکه 842 میلیون نفر از گرسنگی مزمن در جهان رنج می برند و 2 میلیارد نفر مبتلا به سوء تغذیه هستند، گفت: اما در ایران مشکل کمبود غذا نداریم ولی الگوی تغذیه نامناسب شامل پرخوری، مصرف بیش از حد نمک، چربی و قند دلیل انتخاب شعار ملی برای روز جهانی غذا در کشور شده است.

وی، کاهش مصرف قند، نمک و چربی، نشان‌گرهای رنگی تغذیه‌ای، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت برای واحدهای تولیدی راه ‌کار اساسی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا سلامت است.

دکتر بنفشه، تغییر سیمای بیماری ها در قرن جدید، اصلاح الگوی تغذیه، کاهش درصد قند، نمک و چربی دراستانداردها و دستورالعمل های تولید مواد غذایی، فرهنگ سازی عمومی و برچسب گذاری صحیح مواد غذایی را در کاهش مصرف قند، نمک و چربی موثر دانست.

معاون غذا و دارو دانشگاه، به شیوع پیشرونده 8 درصدی بیماری دیابت در کشور تصریح کرد: بیماری های قلبی و عروقی علت 39 درصد مرگ و میر ها است که این نشان دهنده سبک زندگی نادرست در جامعه می باشد.

وی، با بیان اینکه رژیم های سرشار از  مواد کربوهیدراتی تصفیه شده و قندها منجر به افزایش خطر ابتلا به دیابت می شود، ادامه داد: رژیم غذایی سالم دارای کربوهیدرات های تصفیه نشده و فیبرها نظیر غلات کامل (سبوس دار)، سبزیجات و میوه ها و ریزمغذی ها است.

ساعت : 10:23 -  روز  : پنج شنبه  - 29 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :282

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: