برگزاری جلسه با موضوع پیگیری

برگزاری جلسه با موضوع پیگیری " آنفلوآنزا"

با توجه به اهمیت آمادگی دانشگاه در مقابل بیماری آنفلوآنزا به خصوص با توجه در پیش بودن مراسم مذهبی اربعین، جلسه ای روز چهارشنبه مورخ 28/7/95 با حضور کارشناسان بیماری های واگیر معاونت بهداشتی، مسئولین و کارشناسان معاونت درمان و بیمارستان های تابعه دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش وب دا، میرزایی کارشناس واحد بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه در ابتدای جلسه سخنانی را جهت لزوم پیگیری در مورد سه بحث اساسی "آموزش پرسنل درمانی و پزشکان"، "تزریق واکسیناسیون پرسنل براساس اهمیت درگیری بخش" و "تأمین وسایل حفاظت فردی" را ایراد کرد.

این گزارش حاکیست: در ادامه جلسه با ارائه گزارش در رابطه با مباحث بالا توسط مسئولین بیمارستان ها ادامه یافت و مقرر شد کمیته کنترل عفونت بیمارستان ها، مسئولیت آموزش پرسنل خدمات و نحوه صحیح ضد عفونی کردن محیط (میز و درب و مناطق آلوده، اتاق پزشک و بیمار و...) را به عهده بگیرد و همچنین بیمارستان نقوی، متینی و کارگرنژاد به عنوان بیمارستان معین، برای بیمارستان شهید دکتر بهشتی آمادگی داشته باشند.

ساعت : 10:57 -  روز  : پنج شنبه  - 29 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :352