پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

رییس دانشگاه روز جهانی رادیولوژی را به تمامی همکاران فعال در این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر محمد حسین اعرابی به شرح ذیل است:

8 نوامبر مصادف با 17 آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است.

این روز بهانه ایست برای تقدیر و پاسداشت از خدمات بی حد و اندازه پرتونگاران و رادیولوژیست ها در تشخیص و تسکین آلام بشری و حمایت از زندگی و سلامت انسان ها در نظام سلامت.

بی شک پیشرفت سریع و باورنکردنی این علم در طی سال های گذشته و آثار و فواید بی بدیل آن در تجهیز و اخیرا درمان بیماری ها، تصور دنیای بدون رادیولوژی را دشوار ساخته است.

اینجانب ضمن تبریک سال روز کشف اشعه ایکس و روز جهانی رادیولوژی به همه همکاران گرامی، از زحمات دلسوزانه و خالصانه این عزیزان در تشخیص و آرامش آلام دردمندان، حمایت از زندگی وسلامت انسان ها، تشکر و قدر دانی می نمایم.

دکتر محمد حسین اعرابی

رییس دانشگاه

ساعت : 12:25 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :324