مدیر کل سازمان های مردم نهاد سلامت وزارت بهداشت:

تاثیر فعالیت های سازمان های مردم نهاد نیازمند تعامل درون و برون سازمانی است/ پتانسیل مناسب کاشان در زمینه سازمان های مردم نهاد

مدیر کل سازمان های مردم نهاد سلامت وزارت بهداشت گفت: تاثیر فعالیت های سازمان های مردم نهاد نیازمند تعامل درون و برون سازمانی، مسئولین دانشگاه، فرمانداری و مسئولین شهرستان است.

دکتر مصطفی جمالی در نشستی با رییس دانشگاه، اعضای هیات رییسه و جمعی از مسئولین موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل و مسئول سازمان های مردم نهاد فرمانداری ویژه کاشان، افزود: پوشش حمایتی سازمان های مردم نهاد از افراد در کاشان و آران و بیدگل مناسب است ولی نیازمند فعالیت های تخصصی تر می باشد.

مدیر کل سازمان های مردم نهاد سلامت وزارت بهداشت، به هدف گذاری توسط دانشگاه و استفاده از پتانسیل جوانان و دانشجویان در این راستا تاکید و تصریح کرد: کاشان پتانسیل مناسبی در زمینه سازمان های مردم نهاد دارد که باید از آن بیشترین بهره و استفاده را برد.

دکتر جمالی، به تشکیل ادره کل سازمان های مردم نهاد در وزارت متبوع اشاره کرد و گفت: دستورالعمل تشکیل اداره مذکور در دانشگاه ها به زودی ابلاغ خواهد شد.

وی، بر حمایت های پیشتیبانی، ساختاری، مالی و فیزیکی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و افزود: سازمان های مردم نهاد (سمن ها) یکی از ارکان توسعه پایدار جامعه هستند.

به گفته دکترجمالی، وجود برنامه استراتژیک، چشم انداز، ارزش و ماموریت از ارکان اصلی موفقیت و ماندگاری سازمان های مردم نهاد است.

رییس دانشگاه نیز در این نشست، با اشاره به حمایت وزارت متبوع در خصوص جلب مشارکت های مردمی در حوزه سلامت گفت: سابقه فعالیت های خیرخواهانه، همکاری بین بخشی و مردمی در کاشان بسیار زیاد است.

دکتر محمد حسین اعرابی، به جایگاه و فعالیت های زیاد خیرین سلامت در منطقه کاشان اشاره کرد و افزود: مشارکت های اجتماعی و سازمان های مردم نهاد در زمینه رفع مشکلات و امور بسیار موثر می باشد.

به گفته وی، تغییر سبک زندگی زمینه ساز افزایش بیماری های غیرواگیر شده که در نتیجه لزوم مداخله مردم و سازمان های مردم نهاد در زمینه آموزش و حمایت های اجتماعی و مادی روز به روز افزایش می یابد.

نشست سازمان های مردم نهاد در دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 3/9/95 در سالن شهدا ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 12:57 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :327