جلسه گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه برگزار شد

جلسه گرامیداشت هفته بسیج با حضور رییس دانشگاه، جمعی از مسئولین، اساتید و کارکنان روز چهارشنبه مورخ 3/9/95 در آمفی تئاتر دانشکده دندان پزشکی برگزار گردید.

به گزارش وب دا، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تبریک هفته بسیج و تقارن آن با اربعین سالار و سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) آن را به فال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد: خداوند به همه ما توفیق دهد آرمان های بسیج و انقلاب اسلامی را در زندگی خود پیاده کنیم.

وی، با توصیه به بسیجیان در توجه و دقت به دو سوره انفال و توبه گفت: خداوند در این آیات می فرماید اگر دشمنان تلاش کنند و به شما نیرنگ زنند و مکر و حیله کنند و از این طریق شما را از میدان به در کنند خداوند خودش جلو مکر و حیله آنها را می گیرد و خدا برای شما کفایت می کند و کمک می کند بین قلوب مومنین الفت ایجاد کند.

حجت الاسلام و المسلمین شاه فضل، با اشاره به چند نکته در این آیات تصریح کرد: شما ایمان خود را حفظ کنید نگران خدعه و نیرنگ دشمن و ضعف و قلت خود نباشید اگر 20 فرد مومن تربیت کنید خداوند 10 برابر انرژی به آنها می دهد.

وی، با اشاره به اینکه اولویت در بسیج تربیت نیروهای مومن است، ادامه داد: مسلمانان جهان حدود 5/1 میلیارد نفر هستند در اجتماع عظیم حج حداکثر 3 میلیون از مسلمانان شرکت می کنند این جمع  عظمتی را خلق  می کند که باعث هراس دشمنان می شود و آن ها با تقویت آل سعود می خواهند این ابهت را بشکنند از این اجتماع می ترسند اما در اربعین طبق آمار حدود 20 میلیون نفر از شیعیان جهان شرکت می کنند خداوند در ایام اربعین الفتی بین شیعیان برقرار می کند که باعث این جمع می شود. این لطف خداست و ما باید قدر این نعمت اربعین و الفتی که بین قلوب ایجاد شده بدانیم از ظرفیت های اقتدار شیعیان استفاده کنیم.

در ادامه جلسه آقای رحیمی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کاشان، با اشاره به اینکه بسیج ده ها سال است که معادلات به اصطلاح قدرت های برتر جهانی را بر هم زده است معادلاتی که ده ها سال برای از بین بردن گفتمان انقلاب برنامه ریزی نموده بودند اما موفقیتی حاصل نکردند، گفت: یکی از مهمترین مولفه هایی که اقتدار بسیج را رقم زده است توکل و اعتماد به خداست.

وی، با بیان اینکه بسیج معتقد به خداست و عامل اصلی موفقیتش همین است، افزود: در بسیاری کشورها با الهام از کشور ما بسیج مردمی تشکیل شد اما چون الهی نبود ماندگار نشد.

وی، با اشاره به اینکه بسیج فقط جمع شدن نیرو نیست کیفیت و اعتقاد نیرو هم مهم است، تصریح کرد: بسیجی فقط توکل به خدا نمی کند بلکه کار هم می کند. بسیجی آرمان گرای عمل گراست.

رحیمی ادامه داد: دشمن بیکار ننشسته است ما باید اطراف خود را دقیق رصد کنیم. مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حدود 30 سال قبل بخش اتاق فکری جریان استکبار را مطرح کردند. تدابیر استکبار برای ده ها سال بعد ماست موج سوم جنگ نرم الان است آنها با تغییر در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی می خواهند ساختار کشور را از بین ببرند.

ساعت : 10:7 -  روز  : پنج شنبه  - 4 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :347