نشست معاون رییس جمهور با دانشجویان دانشگاه برگزار شد

نشست معاون رییس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست با تشکل‌ها و کانون های دانشجویی دانشگاه و دانشگاهیان علوم پزشکی شامگاه دوشنبه مورخ 29/9/95 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، معصومه ابتکار در این نشست، به سوالات مختلف دانشجویان از سوی نمایندگان انجمن ها و تشکل های مختلف دانشجویی دانشگاه پاسخ گفت.

وی، با بیان اینکه انسان دارای مهارت تعالی با طبیعت و زندگی سازگار با محیط زیست می باشد، گفت: حرکت دانشجویی معرفت طلبی است و معرفت گامی برای جلو رفتن انسان می باشد و حرکت دانشجویی دوره ای از استدلال و فرصتی برای پیشرفت است.

معاون رئیس جمهور در مورد برگزاری آزادی فعالیت تشکل ها و جنبش های دانشجویی گفت: مواضع دکتر روحانی در مورد تشکل های دانشجویی، ایجاد فضا برای فعالیت عمومی به ویژه جریان دانشجویی آزاد میباشد .به گفته ‌وی،امسال در 16 آذر 360 سخنرانی در دانشگاه های مختلف کشور برگزار شده است.

ابتکار، عمده تلاش دولت را بر اساس گفتمان ملی، مطالبه گری و پیگیری دانست و گفت: فضا در دولت اعتدال تلاش صبورانه، گفتمان های داخلی، پیگیری و طرح مباحث و مشکلات بوده است. همان مو اضعی که رهبری در مورد آزاد اندیشی در دانشگاه انتظاردارند.

به‌گفته ‌وی، پرتلاش بودن از ویژگی های دانشجو است و دانشجویان افزون بر اینکه برای اعتلا، سربلندی کشور و جامعه فداکارانه تلاش می کنند، برای کسب دانایی به مفهوم درک و دانستن گام برمی دارند.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست کشور، همچنین در مورد توافق پاریس گفت: توافق پاریس در راستای حفظ منافع ملی کشور است.

معاون رییس جمهور گفت: 195 کشور دنیا در این ‌راستا توافق پاریس را امضاکردند انتشار گازهای گلخانه ای را با بهینه سازی مصرف انرژی کاهش دهند.

ابتکار خاطر نشان‌کرد: این موضوع به اندازه‌ای جدی بود که رهبر معظم انقلاب پنج سال قبل خواستار شدند که الگوی مصرف 50 درصد اصلاح شود.

وی، توافق پاریس را به‌معنای کاهش گازهای گلخانه‌ای و حفظ ذخایر ارزشمند کشور یادآورشد و گفت: بهینه سازی مصرف انرژی پیش از توافق پاریس دستور کار ملی در کشور ما بوده است.

به‌گفته‌وی، دولت با احتساب رشد هشت درصد برنامه‌هایش را در کاهش گازهای گلخانه‌ه ای و تاثیرات آن اعلام کرده است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه نحوه الگوی مصرف فعلی آب منافع ملی را کشور تهدید می کند تصریح‌کرد: توافق پاریس نه جریمه دارد، نه تحریم دارد و نه کاری به منابع ملی، انرژی هسته‌ای یا نفتی دارد بلکه می‌گوید همه کشورها توان خود را برای نجات کره زمین اعلام کنند.

ابتکار افزود:در این توافق با تاثیرگذاری بالای جمهوری اسلامی ایران و با حضور یک هیات قوی دیپلماسی در تمام مراحل مذاکرت، تضمین کردیم که صنعت و منافع ملی ما را در منطقه و کشورهای هم فکر ما را تامین کند تا مشکلی برای کشور ما پیش نیاید.

ابتکار در ادامه به پرسش های مختلف دانشجویان شامل شاخص سنجش آلودگی هوا، موقعیت مکانی منزل افراد و آلودگی هوا، ارزیابی زیست محیطی دریاچه ارومیه از سال 84، شرایط فعلی دریاچه ارومیه، سختی کار محیط بانان، منشور حقوق شهروندی در زمینه محیط زیست و ... پاسخ گفت.

رییس دانشگاه نیز در این نشست، ضمن عرض خیر مقدم به معاون رئیس جمهور و هیات همراه و اساتید و دانشجویان دانشگاه به فعالیت های مختلف دانشگاه شامل سی سال تلاش و پیشرفت در زمینه های ارتقاء دانشگاه به تیپ یک، تاسیس 5 دانشکده، 4 رشته دکترای تخصصی آموزشی، 5 رشته دکترای تخصصی پژوهشی، 11 رشته دستیاری تخصصی بالینی، 13 رشته کارشناسی ارشد، مجله های مختلف انگلیسی و فارسی زبان، رتبه 2 کشوری در طی 3 سال متوالی در زمینه قبولی دانشجویان این دانشگاه در مقاطع بالاتر در سطح کشور و ... اشاره کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی گفت: این دانشگاه به عنوان دوستدار محیط زیست اقدام به برگزاری اردوهای پیاده روی متعدد در محیط زیست با هوای سالم نموده است.

وی تصریح کرد: دانشجویان می توانند در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و کاهش آلاینده های محیطی نقش موثری را ایفا کنند و سرلوحه ای برای مردم جامعه باشند.

ساعت : 13:36 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :254