گزارش مدیر امور مالی دانشگاه از وضعیت منابع مالی در 9 ماهه سال جاری

سید محمد بهشتی مدیر امور مالی دانشگاه درخصوص عملکرد مجموعه این واحد و پرداخت های پرسنلی در مورد دغدغه های این حوزه نکاتی را بیان کرد.

مدیر امور مالی دانشگاه گفت: دانشگاه با توجه به ماهیت خدمات متنوعی که ارائه می کند دارای گردش مالی قابل توجهی است. هزینه های مربوط به اداره بیمارستان ها که پس از طرح تحول نظام سلامت ضمن افزایش کیفیت و کمیت خدمات با کاهش میزان پرداختی از جیب مردم، عمدتا وابسته به تامین منابع از سوی سازمان های بیمه گر گردیده، درحال حاضر به شدت افزایش یافته از طرفی افزایش حجم مطالبات دانشگاه از سازمان های بیمه گر در وضعیت نامناسبی قرار دارد.

وی افزود: پرداخت اکثر قراردادهای منعقده با بخش خصوصی در تمام حوزه های بهداشتی، درمانی و آموزشی به خصوص شرکت های دارویی و تجهیزات با تاخیرهای چندین ماهه روبرو می باشد به نحوی که تامین دارو، تجهیزات و مواد مصرفی با مشکل جدی مواجه شده است.

مدیر امور مالی دانشگاه تصریح کرد: جهت پرداخت های انجام شده تاکنون از ابتدای سال با مسئولیت رئیس دانشگاه مبلغ 280 میلیارد ریال نقدینگی از سایر منابع شامل طرح های عمرانی، ردیف های ابلاغی و ...  جابجا شده تا پرداخت های مربوطه صورت پذیرد و این موضوع موجب ایرادات مراجع ذیربط گردیده که در صورت عدم اجرای این فرآیند پرداخت ها در محدوده آذرماه سال گذشته باقی می ماند.

وی تصریح کرد: مسئولین دانشگاه پیگیری های متعددی در جهت وصول مطالبات حتی در سطوح روسای موسسات و سازمانهای بیمه ای کشور انجام داده اند.

وی در پایان اظهار داشت: پرداخت های پرسنلی در این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه ها در خیلی از موارد به روزتر بوده که این خود دلیلی بر توجه و اهمیت بر اولویت در پرداخت های پرسنلی می باشد بدیهی است به محض وصول هرگونه مطالبه ای دانشگاه اولویت اول خود را در جهت تامین پرداخت های پرسنل قرار خواهد داد.

ساعت : 10:49 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :276