مراسم ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) در دانشگاه برگزار شد

مراسم ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) بعداز نمازظهر و عصر در مسجد دانشگاه علوم پزشکی با همکاری روابط عمومی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد دانشگاه روز شنبه مورخ 25/10/95 برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این مراسم رییس دانشگاه، شهردار، جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان، جمعی از کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند.

پس از قرائت قرآن، حجت الاسلام و المسلمین روحانی در خصوص زندگی نامه و خصوصیات اخلاقی ارزنده حجت الاسلام و المسلمین هاشمی به بیان سخنانی پرداخت و در پایان این مراسم مدیحه سرایی انجام شد.

ساعت : 9:0 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :71