آیین گرامیداشت روز پرستار در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س):

آیین گرامیداشت روز پرستار در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت سالروز  ولادت حضرت زینب (س)، آیین گرامیداشت روز پرستار با حضور فرماندار ویژه  شهرستان، رئیس دانشگاه، معاون درمان دانشگاه، مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی شهرستان، رییس شورای شهر کاشان و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان روز پنج شنبه مورخ 14/11/95 در آمفی تئاتر مرکزی برگزار شد.

به گزارش وبدا، رییس دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک ایام دهه فجر و سالروز ولادت حضرت زینب(س)؛ نامگذاری سالروز ولادت اسوه صبر و شکیبایی حضرت زینب(س) به  نام روز پرستار را یکی از افتخارات کشور دانست.

دکتر محمد حسین اعرابی با بیان اینکه پرستاران علی رغم سختی ها و مشکلات شغلی، مرارت های روحی و روانی همچنان بدون توقع و با مهربانی نهایت تلاش خود را در تسکین آلام بیماران انجام می دهند، اظهار داشت: اهتمام ویژه مسئولین جهت بزرگ داشت این روز حداقل کاری است که می شود برای جامعه پرستاری و قدردانی از زحمات خالصانه آنان انجام داد.

وی با اشاره به رضایت درونی که در مراقبت از بیمار  وجود دارد شغل پرستاری را شغلی فطری دانست و از پرستاری به عنوان یک حلقه واسط بسیار مهم  بین پزشک و گروه  پیراپزشکی در جامعه پزشکی یاد کرد.

دکتر اعرابی، یکی از افتخارات دانشگاه را تربیت دانشجویان پرستاری با مهارت و تجربه کافی دانست و افزود: رضایت بالای 90 درصدی از جامعه پرستاری در نظر سنجی انجام شده حاکی از این است که عملکرد حوزه پرستاری در هر حیطه ای که به آنها محول گردیده است خصوصا اعتبار بخشی و تحول سلامت به بهترین نحو انجام شده و موجبات رضایت را فراهم آورده است.

رییس دانشگاه  تصریح کرد: در بزرگ داشت مقام پرستار همین بس است که امام خمینی (ره) پرستاری را عبادت بزرگ دانستند و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز  فرمودند: "هر حرکتی که پرستار برای خدمت به بیمار انجام می دهد یک حسنه برای وی محسوب می گردد."

وی در پایان  ضمن آرزوی موفقیت برای این قشر زحمت کش ، حضور و استقبال جامعه پرستاری دانشگاه در این مراسم را نشان از اهمیت جایگاه پرستار دانست.

معاون استاندار و  فرماندار ویژه کاشان نیز در این آیین، ضمن تبریک دهه فجر و  ولادت حضرت زینب کبری (س) به جامعه پرستاری، نقش پرستاران را در برنامه های دولت خصوصا نظام سلامت و ایجاد آسایش و آرامش در جامعه بسیار موثر دانست.

دکتر حمیدرضا مومنیان، با اشاره به نقش برجسته پرستاران در  طرح تحول نظام سلامت، پرستار را نماد صبر و استقامت دانست و افزود: تلاش و مجاهدت های این عزیزان در مراکز درمانی مطمئنا در درگاه حق تعالی مورد قبول است و امیداست بتوانیم گوشه ای از زحمات آنان را جبران کنیم.

گفتنی است: در پایان این مراسم  با اهدای لوح تقدیر و هدایای ارزنده از پرستاران منتخب  دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

ساعت : 20:1 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :428