گردهمایی معاونین و مدیران دانشگاههای منطقه 7 آمایشی برگزار شد

سومین گردهمایی معاونین و مدیران پژوهشی دانشگاه‌های منطقه ۷ آمایشی با حضور معاونین و مدیران پژوهشی دانشگاه­های اصفهان، کاشان، یزد و شهرکرد روز پنجشنبه مورخ 14/11/95 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این جلسه ضمن خیر مقدم و تاکید بر امر پژوهش، پژوهش را در پیشبرد اهداف سلامت جهت ارتقای خدمات نظام سلامت ضروری دانست.

دکتر غلامعلی حمیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این جلسه، ضمن ارائه گزارش عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری کاشان در خصوص فرایندهای توسعه فناوری سلامت، مطالبی را بیان کرد.

بر پایه این گزارش: روند جذب گرنت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، روند داوری در نشریات لاتین دانشگاه، عملکرد کمیته تحقیقات دانشجویی و ارتباط با صنعت از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه ارائه شد.

این گزارش حاکیست: تشکیل دبیرخانه روابط بین الملل ،عنایت به برنامه‌ریزی جهت نشر دانشگاهی مجلات و کتب و مساله اخلاق در پژوهش، ارائه پتانسیل هر دانشگاه به دیگر دانشگاههای قطب، برنامه ریزی جهت توانمندسازی دانشجویان از طریق کمیته تحقیقات دانشجویی، بازنگری و اصلاح فرایندهای اداری در امور مالی و اداری معاونت های پژوهشی، ..... فرایندهای فناوری و بروندادهای مقالات برای نیل به توسعه واقعی، عنایت ویژه به فعالیتهای هدفمند پژوهشی در سالهای آتی با توجه به محدودیتهایمادی و ... از مصوبات این جلسه بود .

بنابراین گزاش: در ادامه این نشست، معاونین و مدیران پژوهشی دانشگاه‌های منطقه ۷ آمایشی در قالب 7 کارگروه جداگانه شامل: معاونین پژوهشی، ثبت اختراعات و ابداعات، کمیته اخلاق در پژوهش، امور بین الملل، امور مالی، کمیته تحقیقات دانشجویی، نشریات و فناوری به بحث و تبادل نظر پرداختند. سپس نماینده گروه ها مطالب را ارائه و جمع بندی نهایی صورت گرفت.

گفتنی است: جلسه بعدی معاونین و مدیران دانشگاههای منطقه 7 آمایشی در اردیبهشت سال آینده به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهر کرد برگزار می شود و مسائل مطروحه در سه جلسه قبلی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.

ساعت : 14:5 -  روز  : شنبه  - 16 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :254