نخستین نشست هم‌اندیشی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی منطقه مرکزی

به میزبانی دانشگاه برگزار شد:

نخستین نشست هم‌اندیشی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی منطقه مرکزی

نخستین نشست منطقه‌ای مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، یزد، شهرکرد و کاشان، روز دوشنبه ۱۸ بهمن ماه به میزبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در ابتدای این نشست ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک ایام اله فرخنده دهه فجر، اشتغال به ورزش را از نعمت‌های خوب خداوند دانست.

وی، ارتباط ورزش با سلامت روحی و جسمی و ایجاد نشاط و مراقبت از افراد سالم و پشگیری از ابتلا به بیماری را نوعی عبادت عنوان کرد.

دکتر گیلاسی، همچنین ترغیبب و ایجاد انگیزه در افراد برای روی آوردن به ورزش، مشکلات فرهنگی موجود و نوع آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی را از سختی‌های جذب دانشجویان به امر ورزش بیان کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، همفکری و هم‌اندیشی برای برنامه‌ریزی جهت مشارکت حداکثری دانشجویان و کارکنان به ورزش را از اهداف این نشست عنوان کرد.

محمدرضا ساده دبیر منطقه مرکزی دانشگاه‌های علوم پزشکی در ادامه برنامه، ضمن تقدیر از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، خلاصه‌ای از عملکرد دانشگاه شهید صدوقی یزد برای حضار بیان کرد.

وی، همچنین از راه‌اندازی مرکز سلامت اعضای هیات علمی و کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی یزد خبر داد.

ساده تصریح کرد: با راه‌اندازی این مرکز توانستیم نقش تحرک بدنی را در سلامت و نشاط افراد به طور ملموس نشان دهیم.

این گزارش حاکیست: در ادامه این نشست، مدیران و کارشناسان تربیت بدنی هر کدام از دانشگاه‌ها به صورت جداگانه عملکرد  و پیشنهادات خود را ارایه دادند.

ساعت : 14:14 -  روز  : سه شنبه  - 19 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :327