EN |
    ورود
   9:47:47 PM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1396 / 04 / 04
 
پایگاه خبری وب دا کاشان

دیابتی ها 80 درصد بیشتر احتمال ابتلاء به کبد چرب را دارند

دیابتی ها 80 درصد بیشتر احتمال ابتلاء به کبد چرب را دارند

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: دیابتی ها 80 درصد بیشتر از افراد سالم با سن و جنس مشابه احتمال ابتلاء به کبد چرب را دارند.

وجیهه عرب شاهی در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه کبد چرب با تجمع و رسوب چربی در کبد شناخته می شود و منجر به وضعیت التهاب در کبد می شود، افزود: سن، جنس، سابقه خانوادگی، چاقی شکمی، هیپرلیپیدمی، فعالیت بدنی کم و رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب اشباع و گوشت قرمز و فقیر از نظر منابع امگا3 و میوه و سبزی ربسک فاکتورهای بیماری کبدچرب است.

وی، تصفیه و انبار کردن خون، متابولیسم کربوهیدرات و چربی و پروتئین و هورمون ها، تصفیه سموم و مواد شیمیایی خارجی و داروها، تشکیل صفرا، ذخیره ویتامین ها و آهن، تشکیل فاکتورهای انعقادی، مقاومت در برابر عفونت ها را از اعمال و ظایف کبد عنوان کرد.

عرب شاهی، با بیان اینکه بروز بیماری کبد چرب در وظایف و کارکرد کبد اختلال ایجاد می گردد، تصریح کرد: درمان قطعی دارویی برای کبد چرب وجود ندارد.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اصلاح شیوه زندگی، داشتن سبک زندگی سالم، افزایش فعالیت بدنی، رعایت رژیم غذایی سالم و کاهش تدریجی وزن بدن را خط اول درمان در بیماری کبدچرب برشمرد.

ساعت : 8:25 -  روز  : یکشنبه  - 24 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :90

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: