برگزاری هشتاد و هشتمین جلسه شورای درمان دانشگاه

هشتاد و هشتمین جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور سرپرستان و مدیران بیمارستان ها، سرپرست فوریتهای پزشکی و ستاد هدایت دانشگاه و کارشناسان معاونت درمان روز سه شنبه مورخ 3/12/95 برگزار گردید.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه در ابتدای جلسه، به موضوع مدیریت بحران و پدافند غیر عامل اشاره کرد.

دکتر مکی سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی و ستاد هدایت، گزارشی از وضعیت مدیریت بحران در مراکز درمانی و مانورهای انجام شده ارائه نمود.

برپایه این گزارش: در این جلسه موضوعاتی شامل اهمیت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در مراکز درمانی خصوصا مسایل آتش نشانی، کمیته مرگ و میر بیماران ترومایی در بیمارستان ها، لزوم آمادگی ایام نوروز مراکز درمانی، فرآیند خرید تجهیزات پزشکی مراکز درمانی و نحوه فعالیت پزشکان پرکیسی تبصره سه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

این گزارش حاکیست: در پایان نشست مقرر شد کلیه سرپرستان و مدیران مراکز درمانی شماره های ستاد هدایت و اتاق EOCدنشگاه را ذخیره نمایند و در هر موقع از شبانه روز موظف به پاسخگویی باشند.

ساعت : 10:14 -  روز  : پنج شنبه  - 5 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :270