رییس دانشگاه عنوان کرد:

فن آوری اطلاعات یکی از ارکان مهم برنامه ریزی های راهبردی در نظام سلامت است

رییس دانشگاه اظهار داشت: فناوری اطلاعات یکی از ارکان مهم برنامه ریزی های راهبردی در نظام سلامت است و  می تواند توسعه و تکامل هر چه بیشتر نظام اطلاعات مبتنی بر فناوری را فراهم آورد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در بازدید از مرکز مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه که به مناسبت زادروز مهندس ایرانی خواجه نصرالدین طوسی و روز مهندس صورت گرفت، بر تاثیر فن‌آوری اطلاعات در صنعت خدمات سلامت از قبیل فرایند درمان، سرعت و سهولت بازیابی اطلاعات و  در دسترس قرار دادن این اطلاعات برای اتخاذ تصمیمات بالینی مبتنی بر موقعیت و فعالیت‌های مدیریتی، آموزشی و پژوهشی تاکید کرد.

وی، ضمن تبریک روز مهندس و قدردانی از زحمات و تلاش ها، بر اهمیت جایگاه و نقش ITدر نظام سلامت اشاره کرد و افزود: روحیه همکاری و همدلی این مجموعه می تواند به عنوان الگویی برای سایر واحدها باشد.

دکتر اعرابی تصریح کرد: فن آوری اطلاعات می تواند مبنای برنامه‌ریزی‌های استراتژیک به منظور ارتقای دستاوردهای نظام سلامت مبتنی بر فن‌آوری و در نهایت، ارتقای سطح سلامت جامعه شود.

وی، با تاکید بر اینکه مجموعه IT  دانشگاه از کارشناسان خبره بهره برده، تصریح کرد: مرکز ITدانشگاه پتانسیل اجرای پروژه های کشوری را دارا می باشد.

سرپرست مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه نیز در این بازدید، گزارش مختصری از عملکرد سال 95 دانشگاه ارائه کرد.

مرتضی نادی، ارتقا زیر ساخت، ارتباطات شبکه ای، توسعه شبکه ملی سلامت (شمس) در مراکز و پایگاه های بهداشتی شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه، راه اندازی سرویس های پرونده الکترونیک سلامت (پاس) ، توسعه نرم افزاری و سخت افزاری در واحد های تابعه دانشگاه به عنوان بخشی از تلاش های صورت گرفته از سوی کارشناسان ستادی و  محیطی ITدانشگاه در سال 95 عنوان کرد.

وی، استفاده از نقطه نظرات صاحب نظران و استفاده از کمیته های تخصصی در مرکز ITدانشگاه را را از ویژگی های بارز این مجموعه دانست.

ساعت : 9:20 -  روز  : شنبه  - 7 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :294