نشست شورای بهداشت روان دانشگاه برگزار شد

نشست شورای بهداشت روان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز شنبه مورخ ۹۵/۱۲/۷ در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن تاکید بر پیشگیری، درمان و ارتقاء سطح سلامت روان دانشجویان، خواستار گسترش و در دسترس بودن خدمات مشاوره و روان شناختی شد.

دکتر گیلاسی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در این نشست، بررسی سلامت روانشناختی دانشجویان و ارائه گزارش عملکرد اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان را از جمله اهداف این جلسه برشمرد.

حسین بیغم سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه در ادامه، ضمن ارائه اهم فعالیت های انجام شده این اداره در یکسال گذشته اظهار داشت: در یکسال گذشته ۵۱۷مورد مشاوره، ۱۵ کارگاه آموزشی مهارت های زندگی برای دانشجویان جدیدالورود و ۲۸ کلاس آموزشی ویژه والدین، اساتید مشاور، پرسنل و دانشجویان دانشگاه به همت اداره مشاوره دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است : در پایان پیشنهاداتی در خصوص ارائه بهتر خدمات مشاوره و روان شناختی از طرف اعضا ارائه و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

ساعت : 13:59 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :291