مانور بسیج سلامت نوروزی در کاشان برگزار شد

مانور بسیج سلامت نوروزی سال 1396 همزمان با سراسر کشور با حضور مسئولین دانشگاه و شهرستان امروز مورخ 15/12/95 به همت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی سرپرست دانشگاه در مسیر انتهایی مانور گروه بازرسی بهداشت محیط در ستاد مرکزی دانشگاه، ضمن ابراز تشکر از بازرسان بهداشت محیط و حمایت همه جانبه خود از برنامه های بهداشت محیط، خواستار اجرای دقیق بازرسی ها توسط بازرسان با قدرت و توان کامل در ایام نوروز به منظور حفظ سلامتی شهروندان و مسافران شد.

معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این مانور، هدف کلی این برنامه را حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات برشمرد.

دکتر سید علیرضا مروجی تصریح کرد: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی مورد نظر، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی مورد نظر، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن بین راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و بین راهی از اهداف اختصاصی مانور است.

دکتر پنجه شاهی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز قبل از شروع مانور، به اجرای طرح سلامت نوروزی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اشاره کرد و اظهار داشت: مرکز سلامت محیط و کار و مجموعه معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه ها، اماکن اقامتی - تفریحی، اماکن بین راهی و سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها، مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در این ایام را بر عهده دارند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مانور، ضمن قرائت دستورالعمل سلامت نوروزی 96 ارسالی از وزارت متبوع و مروری بر مفاد نامه، به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی پرداخت.

مهندس محسن فتحی مقدم گفت: برنامه سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه تا پایان پانزدهم فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی از ساعت 8 صبح لغایت 22 شب در کلیه روزهای اداری و تعطیل و در صورت لزوم تا رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی از طریق سامانه 190 با همکاری پرسنل بهداشت محیط با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می شود.

به گفته وی، در این مانور، 23 گروه از بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط به صورت کارناوال با همراهی نیروی انتظامی در خیابان های مرکزی شهرستان کاشان حضور دارند.

مهندس فتحی مقدم، بازرسی از کلیه مراکز و اماکن حساس با اولویت رعایت بهداشت فردی متصدیان و حفظ ایمنی مواد آب و غذا و ... را از دیگر اقدامات بازرسان در این مانور عنوان کرد.

در پایان مانور اکیپ های بازرسی از مراکز و اماکن مطابق برنامه ریزی انجام شده بازدید و نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار اقدام نمودند.

شایان ذکر است مانور سلامت نوروزی در شهرستان آران و بیدگل با تشکیل اکیپ بازرسی و حضور مسئولین شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و مرکز بهداشت شهرستان همزمان با اجرای مانور در شهرستان کاشان اجرا شد.

ساعت : 13:44 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :357