از خبرنگاران فعال حوزه سلامت دانشگاه تجلیل شد

از فعالیت های یکساله اصحاب رسانه و خبرنگاران حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تجلیل و تقدیر شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم، خبرنگاران و اصحاب رسانه را جزء همکاران دانشگاهی برشمرد و گفت: اصحاب رسانه در اطلاع رسانی و افزایش سطح سواد سلامت مردم نقش بسزا و موثری داشته و دارند.

دکتر ابراهیم کوچکی، ضمن تقدیر از همراهی اصحاب رسانه خواستار افزایش آگاهی مردم در زمینه بیماری های غیرواگیر و فرهنگ سلامت شد.

شایان ذکر است سرپرست دانشگاه در پایان این نشست از تلاش‌های یکساله خبرنگاران کاشانی در حوزه سلامت با اهدا هدیه تقدیر کرد.

ساعت : 9:22 -  روز  : پنج شنبه  - 26 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :211