بازدید رییس دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت اکرمیان

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، رییس دانشگاه به صورت سرزده از مرکز خدمات جامع سلامت اکرمیان روز سه شنبه مورخ 15/1/96 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی نصرآبادی در این بازدید، از نزدیک در جریان روند امور و فعالیت ها قرار گرفت و توصیه های لازم را به عوامل ذیربط ابلاغ نمود.

لازم به ذکر است ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از دیگر برنامه­ های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 10:54 -  روز  : سه شنبه  - 15 /  1 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :291