مراسم تکریم و معارفه جمعی از مدیران شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه جمعی از مدیران شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با حضور سرپرست شبکه و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه و مسئولین نهادها و ادارات، در تاریخ 17/2/96 در سالن شهید استادی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این مراسم از زحمات دکتر مجید اسماعیلی سرپرست معاونت های درمان و دارو و ابوالقاسم قاسم زاده مسئول حراست این شبکه تقدیر و برای سرپرست جدید این واحدها دکتر یزدان جعفری و علیرضا معلمی به ترتیب در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این مراسم، جلسات تکریم و معارفه را فرصتی برای بزرگداشت و تجلیل از زحمات اشخاصی که در سمت های مختلف فعالیت می کنند، عنوان کرد و از زحمات تمامی مدیران واحدهای مذکور تجلیل و برای مدیران جدید آرزوی موفقیت کرد.

دکتر مسعود دهقانی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" گزارشی از عملکرد حوزه درمان و دارو را در بخش های مختلف بیمارستانی و اورژانس و کلینیک های تحت پوشش ارائه کرد.

دکتر دهقانی در پایان، بر تعامل و همکاری تمامی همکاران در جهت ارتقای سلامت در منطقه تاکید کرد.

محمد خبازی مدیر حراست دانشگاه نیز در این مراسم، ضمن تشکر و قدردانی از مسئولین سابق این واحدها، برای مسئولین جدید آرزوی موفقیت و سربلندی نمود.

برپایه این گزارش: مدیران سابق و جدید معاونت های درمان و دارو و حراست شبکه نیز در این جلسه سخنانی را به ویژه در زمینه فعالیت خود بیان کردند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود از تلاش های این عزیزان تجلیل به عمل آمد.

ساعت : 13:59 -  روز  : یکشنبه  - 17 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :362