به مناسبت جشن اعیاد شعبانیه:

گلریزان دانشجویی به نفع زندانیان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

به مناسبت جشن اعیاد شعبانیه، گلریزان دانشجویی با حضور مسؤولان، اساتید و بیش از ۴۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه، در حمایت از زندانیان روز سه شنبه  مورخ 19/2/96برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام  و نیز روز جوان  به دانشجویان اظهار امیدواری کرد: سیره و اخلاق نبوی به پیروی از آن  حضرت الگوی زندگی جوانان قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین یوسفی نیز، با اشاره به اینکه یکی از افتخارات همه ما زندگی کردن در عهد امام زمان "عج" است، تصریح کرد: در عصر غیبت، علمای همچون مقدس اردبیلی به خدمت حضرت رسیده و جواب بسیاری از سوالات فقهی و دینی خود را از ایشان کسب نموده اند.

یکی از پربارترین برنامه های مراسم مذکور،  اجرای برنامه گلریزان دانشجویی با نام "بالن آرزوها" بود که در این قسمت هدایا و مبالغ  زیادی توسط دانشجویان و حاضران در حمایت از دیه زندانیان جمع آوری شد.

دعوت از یکی از  زوجهای جوان دانشجو رشته رادیولوژی برای برش کیک هایی که به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) و حضرت مهدی (عج) تهیه شده بود ، همچنین حضور سینا دستخوش و اجرای دو موسیقی شاد در وصف امام زمان (ع) و علی بن موسی الرضا و نیز حضور مهدی صفوی زاده و اجرای برنامه استندآپ ایشان از دیگر برنامه های شاد این جشن بود.

گفتنی است در این برنامه از تعدادی از دانشجویان برتر فرهنگی، قرآنی و آموزشی با عنوان "جوان برتر" با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

جشن اعیاد شعبانیه به همت کانون‌های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری کانون‌های فرهنگی دانشجویی "نسل انتظار"، "آوای مهر"، "آرزوی سپید" و "هیات عشاق الولایه" در دانشگاه برگزار گردید.

ساعت : 9:43 -  روز  : پنج شنبه  - 21 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :290